Meditations vejledning

Individuel vejledning til din meditationsproces

Har du behov for ny inspiration i din meditationspraksis eller vejledning i at starte den op? Meditationsvejledning kunne være vejen frem.

 

Jeg har over 20 års daglig praksis og erfaring med meditation og har fungeret som underviser og meditationsinstruktør i mere end 12 år for såvel erhvervslivet som i det spirituelle miljø.  Mit arbejde som meditationsvejleder tager udgangspunkt heri.

Meditationsvejledning egner sig til:

Opstart af meditationspraksis, herunder indsigt i meditationens muligheder fx som værktøj til: stresshåndtering, selverkendelse, personlig udvikling, højere bevidsthed og spirituel praksis. Vigtig vejledning om varighed, rytmer, oplevelser i meditation og reaktioner derpå, og farer forbundet med meditation.
Vi skræddersyer sammen din meditationspraksis.

Fordybning af din meditationspraksis: Meditation er en udforsking af den indre bevidstheds mangfoldige niveauer fra det personlige til det spirituelle.

MeditationsVejledning kan vejlede dig i vejen til Stilhed, Mindfulness, Væren, Centrering, spirituel Vilje , Visdom og Medfølelse. Kort sagt mulighederne er uendelige.

MeditationsVejledning er også velegnet til at træne dig i at få styr på tankerne, så du kan træde ind bag ved personlighedens aktiviteter, ind i sjælens frie bevidsthed .


 
Interesseret i meditationsvejledning?

Du kan kontakte mig på 25 13 05 02 eller info@psykosyntese.dk og her finder du mere om min baggrund: Kenneth Sørensen